Herbouwwaarde taxatie

Herbouwwaarde taxatie

RiskView is gespecialiseerd in het uitvoeren van herbouwwaarde taxaties. Voor het laten uitvoeren van een herbouwwaarde taxatie voor appartementen en gebouwencomplexen van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) of monumenten bent u bij ons aan het juiste adres.

Herbouwwaarde taxatie

De herbouwwaarde van onroerend goed is de waarde van een soortgelijk object, nieuw te bouwen, volgens de nu geldende bouwnormen, regels en wetten. Het laten uitvoeren van een herbouwaarde taxatie kent vele voordelen, zoals:

  • U bent nooit onderverzekerd;
  • U bent niet oververzekerd en betaalt niet te veel premie;
  • Een herbouwaarde taxatie dient geaccepteerd te worden door alle verzekeraars;
  • Onderdeel van een BRIM subsidie aanvraag.
Uiteraard kunnen wij bij het uitvoeren van een herbouwwaarde taxatie ook aspecten als huurdersbelangen en bepaalde uitzonderingen meenemen. Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft omtrent het laten uitvoeren van een herbouwwaarde taxatie en wat alle mogelijkheden zijn. Neem bij vragen dan ook altijd gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan telefonisch via 0485 764 002 of stuur uw vraag via het contactformulier, wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Herbouwwaarde taxatie laten uitvoeren

Vaak zijn eigenaren van vastgoedobjecten niet op de hoogte van het belang van een juiste herbouwwaarde. Het laten uitvoeren van een herbouwaarde taxatie zorg niet alleen voor een juiste waardebepaling aan soortgelijke objecten, maar dient ook voor het afsluiten van bijvoorbeeld brandverzekeringen. Een herbouwaarde taxatie is volgens de wet 5 tot 6 jaar geldig en moet telkens opnieuw worden getaxeerd door een erkend taxateur.

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van een herbouwwaarde taxatie? Vraag dan via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan.

“Onderverzekering kan na een ernstige brandschade grote consequenties hebben voor de voortzetting van een bedrijf. Een taxatierapport voorkomt dat het schadebedrag niet lager uitvalt dan verwacht.”

Taxatie monumentaal pand

Als taxateur zijn wij regelmatig betrokken bij het behoud van monumenten. Monumenten vormen een tastbaar onderdeel van onze geschiedenis en zijn van onschatbare waarde. De waarde van een monument is eigenlijk niet in geld uit te drukken. Toch kunnen we om monumenten te behouden, de financiële aspecten niet uit het oog verliezen. Een deskundige taxatie met oog voor specifieke kenmerken op bouwkundig, juridisch en fiscaal gebied is soms raadzaam of zelfs noodzakelijk. Bijvoorbeeld om een restauratie of herbestemming (financieel) mogelijk te maken, bij aan- en verkoop of om ervoor te zorgen dat uw monument tegen de juiste waarde is verzekerd.

BRIM subsidie aanvraag taxatie

Wanneer u eigenaar bent van een monumentaal pand en het betreft geen woning, dan kunt u in aanmerking komen voor een BRIM subsidie. Met deze subsidie ondersteunt de overheid eigenaren van monumentale panden met het planmatig onderhouden en restaureren van het monument. Door een herbouwaarde taxatie kunt u de herbouwaarde van het monument laten vaststellen. Op basis van dit bedrag en overige eisen en voorwaarden bepaalt de overheid de hoogte van uw BRIM subsidie.

Herbouwwaarde taxatie door RiskView

RiskView is gespecialiseerd in het verzorgen van taxaties en waardebepalingen voor bedrijven, particulieren, volmacht bedrijven en assurantietussenpersonen. Indien u in het bezit bent of een beheerder bent van vastgoedobjecten ontkomt u er vaak niet aan om een herbouwaarde taxatie te laten uitvoeren.

Gebouwen worden getaxeerd op basis van herbouwwaarde. De taxaties worden door verzekeraars jaarlijks geïndexeerd, dit geldt voor zowel woonhuizen als bedrijfsgebouwen. Met behulp van de uitkomst van het taxatierapport wordt bijvoorbeeld de hoogte van uw premie berekend.

Mede door vele jaren ervaring, kunnen wij een zeer gedetailleerde herbouwwaarde taxatierapport aanleveren. Waar vele taxateurs van een afstand de taxatie uitvoeren, doen wij de taxatie op locatie. Door op locatie de taxatie te laten plaatsvinden kunnen wij een gedetailleerd beeld schetsen van de afwerking, materialen en omgeving.

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van een herbouwaarde taxatie door RiskView? Neem dan contact op met ons via het offerte formulier of bel naar 0485 764 002. Heeft u vragen? Ook dan helpen wij u graag verder.

Herbouwwaarde taxatie laten uitvoeren

 

Waarom RiskView

 

Korte lijnen

Korte lijnen en duidelijke afspraken. Dit zorgt voor een snelle en zorgvuldige taxatie van uw bezit.

Lees meer

Gedetailleerde taxatie

Geen taxatie op afstand, maar daadwerkelijk bij u op locatie! Dit zorgt voor een nauwkeurige taxatie.

Lees meer

Concept rapport

Extra controle. U ontvangt altijd een concept taxatierapport!


Lees meer

Vast tarief

Geen verrassingen achteraf door duidelijke prijsafspraken vooraf!


Lees meer
OFFERTE
× Hoe kan ik u helpen?