Verzekeringstaxatie

Taxeren voor verzekering

U bent verzekerd, dus u zit goed! Is dat wel helemaal juist? Want wist u dat in de praktijk vaak onderverzekering voorkomt, wat resulteert in het uitkeren van te lage schadebedragen? Dit kan betekenen dat u van de verzekeraar een te laag schadebedrag uitgekeerd krijgt, wat de aanschaf van nieuwe inventaris en machines niet geheel dekt. Dit heeft grote consequenties voor de onderneming.

Verzekeringstaxatie laten uitvoeren

Een verzekeringstaxatie is een objectieve taxatie van uw eigendommen, waarin u de waarde van uw eigendommen op basis van nieuwwaarden vastlegt. Dit om er zeker van te zijn dat u tijdens calamiteiten een bedrag krijgt uitgekeerd, waar u recht op heeft. Met vele jaren ervaring zijn wij inmiddels specialist in het opstellen van verzekeringstaxaties. Mede door onze ervaring kunnen wij uw inventaris, machinepark, inboedels en overige activa op waarde taxeren. Zo bent u verzekerd van een optimale dekking tijdens calamiteiten en krijgt u waar u recht op heeft.

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft. Neem bij vragen dan ook altijd gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan telefonisch via 0485 764 002 of stuur uw vraag via het contactformulier, wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Wij waarderen uw bezit

Verzekeringstaxateur RiskView is gespecialiseerd in het verzorgen van verzekeringstaxaties voor bedrijven, particulieren, volmacht bedrijven en assurantietussenpersonen. Wij leveren door middel van duidelijke taxatierapporten de gegevens snel en efficiënt. Zo leggen wij in ons rapport gedetailleerd per ruimte uw bezittingen vast, zodat u ook per ruimte of onderdeel weet welke nieuwwaarde dit object vertegenwoordigd.

Na de taxatie, ontvangt u op korte termijn een concept rapport, waarin wij onze bevindingen hebben beschreven en uw bezit hebben gewaardeerd op nieuwwaarde. Na uw goedkeuring zorgen wij dat het conceptrapport definitief wordt gemaakt. Mede door onze werkwijze kunnen wij u garanderen dat u op korte termijn een gedetailleerd taxatierapport ontvangt, waarmee u onderverzekering voorkomt en verzekerd bent van een juiste uitkering van de verzekeraar bij calamiteiten.

“Onderverzekering kan na een ernstige brandschade grote consequenties hebben voor de voortzetting van een bedrijf. Een taxatierapport voorkomt dat het schadebedrag niet lager uitvalt dan verwacht.”

Verzekeringstaxateur RiskView

Groot geworden, door klein te blijven. En dat klein blijven kenmerkt ook onze werkwijze. Mede door een zeer specifiek taxatierapport, waarderen wij uw bezittingen zeer secuur. Waar sommige taxateurs kiezen voor een globale schatting, ligt onze kracht in de nauwkeurigheid van de taxatie, zodat u in de toekomst niet voor onverwachte situaties komt te staan.

Verder beschikken onze taxateurs over vele jaren ervaring, waardoor uw bezit juist wordt gewaardeerd. Ons uitgangspositie voor iedere waardering is de waarde die benodigd is voor het verkrijgen van naar soort, kwaliteit en hoeveelheid gelijkwaardige zaken. Let op: een taxatierapport voor verzekeringsdoeleinden heeft een beperkte geldigheidsduur van 3 jaar. Interesse in een verzekeringstaxatie? Vul dan ons contactformulier in of bel naar via 0485 - 764 002. Wij maken graag op korte termijn met u een afspraak!Verzekeringstaxatie laten uitvoeren

Over RiskView

Met vele jaren ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot expert op het gebied van verzekeringstaxaties. Bij ons bent u niet alleen letterlijk verzekerd van een juiste waardering van uw bezit, maar ook van:

  • Korte lijnen
  • Vaste tarieven
  • VRT taxateurs
  • Uitgebreide rapportages

Graag komen wij met u in contact om onze diensten, de mogelijkheden en eventuele vragen toe te lichten. Liever direct een offerte op maat? Dat kan! Vul ons offerteformulier in en ontvang binnen enkele werkdagen een offerte voor een verzekeringstaxatie.

 

Waarom RiskView

 

Korte lijnen

Korte lijnen en duidelijke afspraken. Dit zorgt voor een snelle en zorgvuldige taxatie van uw bezit.

Lees meer

Gedetailleerde taxatie

Geen taxatie op afstand, maar daadwerkelijk bij u op locatie! Dit zorgt voor een nauwkeurige taxatie.

Lees meer

Concept rapport

Extra controle. U ontvangt altijd een concept taxatierapport!


Lees meer

Vast tarief

Geen verrassingen achteraf door duidelijke prijsafspraken vooraf!


Lees meer
OFFERTE
× Hoe kan ik u helpen?