Machine taxatie

Taxatie van machines

Uw machinepark vertegenwoordigt doorgaans een flink kapitaal in uw onderneming, dit betekent niet alleen dat dit kapitaal goed en verstandig geïnvesteerd moet worden, maar ook juist gedekt moet zijn tijdens calamiteiten.

Machine taxatie laten uitvoeren

Een machine taxatie is een objectie waardebepaling van een machine of uw volledig machinepark. Het rapport stelt de nieuwwaarde vast, dit om bijvoorbeeld onderverzekering tegen te gaan en er voor te zorgen dat de verzekering genoeg uitkeert om de machine(s) of het gehele machinepark te herstellen nadat er calamiteiten hebben plaatsgevonden. Een verzekeraar moet het taxatierapport van een erkend Taxateur respecteren, dit zorgt er voor dat u niet voor onverwachte situaties komt te staan.

Met behulp van vele jaren ervaring hebben wij in uiteenlopende branches machine taxaties uitgevoerd, mede door deze ervaring kunnen wij uw activa op waarde beoordelen om zo tot een gedetailleerd en nauwkeurig taxatierapport te komen. Hierbij nemen wij uiteraard ook de leasemachines of -apparatuur mee in het rapport, dit wordt vaak vergeten, maar u bent hier als gebruiker ook verantwoordelijk voor. Uiteraard kunt u ook uw machinepark laten taxeren voor een mogelijke verkoop. Want hoe berekent u zonder de tussenkomst van een expert de waarde van uw machines? Wij helpen u hier graag verder mee, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn te bereiken via het contactformulier of telefonisch via 0485 764 002.

“Onderverzekering kan na een ernstige brandschade grote consequenties hebben voor de voortzetting van een bedrijf. Een taxatierapport voorkomt dat het schadebedrag niet lager uitvalt dan verwacht.”

Taxateur voor machine taxatie

In de regio staan wij bekend als erkend taxateur voor het verzorgen van verzekeringstaxaties van machines en complete machineparken. Met behulp van een gedetailleerd taxatierapport maken wij de nieuwaarde van uw activa inzichtelijk. Mede door onze uiteenlopende taxaties in diverse branches hebben wij de afgelopen jaren enorm veel kennis kunnen vergaren in uiteenlopende machines. Dit maakt ons een sterke en nauwkeurige taxateur voor uw machinepark. In de afgelopen jaren hebben we onder andere onderstaande machinetaxaties mogen uitvoeren:

  • Taxatie voor metaalbewerkingsmachines;
  • Taxatie voor houtbewerkingsmachines;
  • Taxatie voor vleesverwerkingsmachines;
  • Taxatie voor productiemachines.

Uiteraard nemen we uw ervaring ook mee in het taxatierapport, dit maakt het rapport niet alleen concreet, maar ook nog eens objectief en nauwkeurig.

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van een machine taxatie? Vul dan ons offerte formulier in of contact ons telefonisch via 0485 764 002. Wij helpen u graag verder!

Over RiskView

Al vele jaren maken wij machine taxaties op voor uiteenlopende organisaties, echter bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onder andere verzekeringstaxaties, herbouwaarde taxaties en inventaris taxatie. Vele organisaties kiezen niet alleen voor onze gedetailleerde manier van taxeren, maar ook voor onze unieke voordelen;

  • Korte lijnen
  • Vaste tarieven
  • VRT taxateurs
  • Uitgebreide rapportages

Wij proberen u meer van dienst te zijn dan enkel het taxatierapport aan te leveren. Zo willen wij u ontzorgen, om zo in vrijwel alle onvoorziene situaties zo goed mogelijk gedekt te zijn.

Graag komen wij met u in contact om onze diensten, de mogelijkheden en eventuele vragen toe te lichten. Liever direct een offerte op maat? Dat kan! Vul ons offerte formulier in en ontvang binnen enkele werkdagen een offerte voor een machine taxatie.Machine taxatie laten uitvoeren
 

Waarom RiskView

 

Korte lijnen

Korte lijnen en duidelijke afspraken. Dit zorgt voor een snelle en zorgvuldige taxatie van uw bezit.

Lees meer

Gedetailleerde taxatie

Geen taxatie op afstand, maar daadwerkelijk bij u op locatie! Dit zorgt voor een nauwkeurige taxatie.

Lees meer

Concept rapport

Extra controle. U ontvangt altijd een concept taxatierapport!


Lees meer

Vast tarief

Geen verrassingen achteraf door duidelijke prijsafspraken vooraf!


Lees meer
OFFERTE
× Hoe kan ik u helpen?