Vaste taxatie

Vaste taxatie

Vaak wordt automatisch gedacht dat er geen gevaar meer schuilt nadat u een verzekering heeft afgesloten. U bent immers gedekt tegen schade en eventuele schade wordt vergoed. Maar in de praktijk zien we dat dit vaak anders verloopt dan gedacht.

Taxateur vaste taxatie

Nog te vaak komen we onderverzekering tegen, wat uiteindelijk kan resulteren in het ontvangen van een te laag schadebedrag, wat weer gevolgen kan hebben voor de wederopbouw van uw bedrijf/productie. Om dit soort grote problemen te voorkomen wordt u geadviseerd om een vaste taxatie te laten uitvoeren door een erkende taxateur. Een vaste taxatie is een professionele waardering van uw eigendommen waarin u de waarde van uw eigendommen op basis van nieuwwaarden vastlegt. Dit om er zeker van te zijn dat u tijdens calamiteiten een bedrag krijgt uitgekeerd waar u recht op heeft.

Inmiddels hebben wij jarenlange ervaring in taxaties en kunnen wij voor iedere branche een vaste taxatierapport opstellen. Heeft u in het verleden al een vaste taxatie laten uitvoeren? Houdt dan rekening mee dat deze maximaal 3 jaar geldig is en na 3 jaar opnieuw getaxeerd dient te worden. Ook voor een herwaardering zijn wij u graag van dienst.

Vaste taxatie laten uitvoeren

Voor het laten uitvoeren van een vaste taxatie bent u bij RiskView aan het juiste adres. Mede door onze ervaring kunnen wij een zeer gedetailleerd taxatierapport opstellen, zo bent u verzekerd dat de verzekeraar het juiste schadebedrag uitkeert bij calamiteiten.

Na de taxatie, ontvangt u op korte termijn een concept rapport, waarin wij onze bevindingen hebben beschreven en uw bezit hebben gewaardeerd op nieuwwaarde. Na uw goedkeuring zorgen wij dat het conceptrapport definitief wordt gemaakt.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Bel naar via 0485 764 002 of vul het contactformulier in. Wij maken graag op korte termijn met u een afspraak!

“Onderverzekering kan na een ernstige brandschade grote consequenties hebben voor de voortzetting van een bedrijf. Een taxatierapport voorkomt dat het schadebedrag niet lager uitvalt dan verwacht.”

Voordelen vaste taxatie

Al velen jaren verzorgt RiskView voor uiteenlopende organisatie vaste taxaties. Het laten uitvoeren van een vaste taxatie kent veel voordelen, zoals:

  • Onderverzekering en oververzekering zijn uitgesloten.
  • U kunt precies aantonen wat er verloren is gegaan.
  • De waarde ligt vast, hierover is geen discussie mogelijk.
  • Geen afschrijving over het getaxeerde bedrag, ongeacht de leeftijd van de inventaris en/of het gebouw.
  • De getaxeerde waarde wordt uitgekeerd, zodat de schade kan worden hersteld en u snel weer aan de slag kunt.

Met een taxatierapport heeft u als verzekerde de zekerheid dat verzekeraars de vooraf getaxeerde waarde hanteren gedurende de looptijd van het rapport. Zodoende kunt u zo snel mogelijk doorgaan met uw bedrijfsactiviteiten.Vaste taxatie laten uitvoeren

Over Riskview en vaste taxatie

Niet alleen voor het laten uitvoeren van vaste taxaties bent u bij RiskView aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons ook terecht voor machine taxaties, inventaris taxaties, verzekeringstaxaties en herbouwaarde taxaties.

Snelheid en service staan bij ons hoog in het vaandel, bij ons bent u niet alleen letterlijk verzekerd van een juiste waardering van uw bezit, maar ook van:

  • Korte lijnen
  • Vaste tarieven
  • VRT taxateurs
  • Uitgebreide rapportages

Graag komen wij met u in contact om onze diensten, de mogelijkheden en eventuele vragen toe te lichten. Liever direct een offerte op maat? Dat kan! Vul ons offerte formulier in en ontvang binnen enkele werkdagen een offerte voor een vaste waarde taxatie.

 

Waarom RiskView

 

Korte lijnen

Korte lijnen en duidelijke afspraken. Dit zorgt voor een snelle en zorgvuldige taxatie van uw bezit.

Lees meer

Gedetailleerde taxatie

Geen taxatie op afstand, maar daadwerkelijk bij u op locatie! Dit zorgt voor een nauwkeurige taxatie.

Lees meer

Concept rapport

Extra controle. U ontvangt altijd een concept taxatierapport!


Lees meer

Vast tarief

Geen verrassingen achteraf door duidelijke prijsafspraken vooraf!


Lees meer
OFFERTE