Inventaris taxatie

Taxateur voor inventaris

Bent u op zoek naar een partij voor de taxatie van uw bedrijfsinventaris? Dan bent u bij RiskView aan het juiste adres. Een onafhankelijk taxatierapport van uw bedrijfsinventaris schetst niet alleen de nieuwwaarde van uw inventaris, maar zorgt er ook voor dat u tijdens calamiteiten genoeg krijgt uitgekeerd van de verzekeraar.

Inventaris taxateur

Door een taxatie te laten uitvoeren van uw inventaris zorgt u voor een objectieve taxatie van uw eigendommen, waarin u de waarde van uw eigendommen op basis van nieuwwaarden vastlegt. Dit om er zeker van te zijn dat u tijdens calamiteiten een bedrag krijgt uitgekeerd waar u recht op heeft.

Inmiddels hebben wij vele jaren ervaring en kunnen wij voor iedere organisatie, groot of klein, een inventaris taxatie verzorgen. Onze werkwijze zorgt voor een gedetailleerd rapport dat de waarde van ieder item beschrijft. Het inventaris taxatierapport heeft een geldigheidsduur van 3 jaar, waarbij u in deze periode verzekerd bent van een juist verzekerd bedrag.

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van een inventaris taxatie door RiskView? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Inventaris taxatie laten uitvoeren

Onderverzekering kan na een ernstige brandschade grote consequenties hebben voor de voortzetting van een bedrijf. Daarom is het enorm belangrijk om een taxatie rapport op te laten stellen. De verzekeraar is verplicht deze te accepteren en u biedt zo onder andere continuïteit aan uw onderneming, door verzekerd te zijn dat het schadebedrag minimaal gelijkwaardig is om alternatief inventaris aan te schaffen. Zonder taxatierapport geldt doorgaans een uitbetaling op basis van de dagwaarde.

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van een inventaris taxatie? Vraag dan via onderstaande button een vrijblijvende offerte aan.

“Onderverzekering kan na een ernstige brandschade grote consequenties hebben voor de voortzetting van een bedrijf. Een taxatierapport voorkomt dat het schadebedrag niet lager uitvalt dan verwacht.”

Inventaris taxatie door RiskView

Mede door onze ervaring en certificeringen kunnen wij een objectief en onafhankelijk oordeel geven omtrent uw inventaris. Maar dat is nog niet alles, zo geniet u ook van:

Korte lijnen:
Wij werken met een klein team, waardoor we snel kunnen schakelen en u een vast aanspreekpunt heeft voor iedere opdracht.

Vaste tarieven:
Bij ons weet u vooraf wat de kosten zijn.

VRT taxateurs:
Ons team bestaat uit VRT erkend taxateurs. Zo bent u verzekerd van de beste taxaties!

Uitgebreide rapportages:
Wij leveren u uitgebreide en gespecificeerde taxatierapporten, ideaal voor u en uw verzekeraar.

Concept taxaties:
Voordat wij het definitieve taxatierapport opmaken ontvangt u een concept. Na uw goedkeuring of eventuele aanpassingen maken wij de definitieve versie op.

Een inventaris taxatie laten uitvoeren? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of telefonisch via 0485 764 002. Uiteraard kunt u ook direct een offerte formulier invullen.

Over RiskView

RiskView verzorgt voor u het complete aanbod voor vaste taxatie, economische- en verzekeringstaxaties, machine taxaties en herbouwwaarde taxaties.

Naast een gedetailleerd taxatierapport bent u bij ons verzekerd van een specialistisch team, dat snel te werk gaat en eenvoudig te bereiken is voor vragen. Door ons kleine team kunnen wij zeer snel schakelen, uw wensen in onze diensten verwerken en korte communicatie lijnen realiseren met behulp van een vast contactpersoon.

Wij werken daarnaast met vaste tarieven voor verschillende rapportages. Hierdoor weet u altijd van tevoren welke kosten in rekening worden gebracht.

Graag komen we met u in contact om onze diensten en al uw vragen toe te lichten. Uiteraard kunt u ook gerust direct een offerte opvragen via ons offerte formulier.Inventaris taxatie laten uitvoeren

 

Waarom RiskView

 

Korte lijnen

Korte lijnen en duidelijke afspraken. Dit zorgt voor een snelle en zorgvuldige taxatie van uw bezit.

Lees meer

Gedetailleerde taxatie

Geen taxatie op afstand, maar daadwerkelijk bij u op locatie! Dit zorgt voor een nauwkeurige taxatie.

Lees meer

Concept rapport

Extra controle. U ontvangt altijd een concept taxatierapport!


Lees meer

Vast tarief

Geen verrassingen achteraf door duidelijke prijsafspraken vooraf!


Lees meer
OFFERTE
× Hoe kan ik u helpen?